Contact

De Welkamp
Heetkamp 50
8075 CL Elspeet
Tel. 06 10 70 55 63
E-mail. info@welkamp.nl

Zoeken
Locatie De Welkamp

Welkamp        Dierenweides

De Welkamp staat aan de rand van Elspeet, tegenover het bos. Het woongedeelte bestaat uit een woonkeuken, zeven slaapkamers, een badkamer en toilet. In de woonvorm is plaats voor maximaal zes kinderen/jongeren. Alles is kindvriendelijk ingericht en zoveel mogelijk afgestemd op de specifieke behoeften van de kinderen en jongeren.

Het terrein van De Welkamp omvat 5000m2. Aan de voorkant is een speelweide met een grote trampoline, speeltoestellen en voetbaldoelen. Aan de zij- en achterkant zijn drie dierenweides met schapen, geiten en kippen. Eromheen is een skelterbaan aangelegd met een heuse rotonde. Verder hebben we duiven, konijnen, en hond Noeska. Aan de andere zijkant is een ommuurde groentetuin en brandtuin. In de brandtuin kunnen we gezellig vuurtje stoken, barbecueën, enz.

Tussen het voor- en achterterrein staat een schuur. Aan de voorkant bevindt zich een gezellige ruimte met pooltafel, tafelvoetbal en airhocky. Deze ruimte wordt ook gebruikt voor bijv. pannekoeken eten en gourmetten. De zolder is ingericht om creatief bezig te zijn. Aan de achterzijde van de schuur zijn vier dierenverblijven.