Contact

De Welkamp
Heetkamp 50
8075 CL Elspeet
Tel. 06 10 70 55 63
E-mail. info@welkamp.nl

Zoeken
Aanmelden

Sportief in het klimbos!        Op de toren in Elburg!

 

Aanmelden voor woongroep Elspeet

Als u uw kind aan wilt melden, gebruik dan het Aanvraagformulier woongroep. U kunt ook bellen naar Margriet Dekkers op tel. 06 23084663 of een mail sturen naar info@welkamp.nl. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, kijken wij of uw aanvraag past binnen de mogelijkheden van De Welkamp. Als dat zo is èn er plaats is binnen de woongroep, starten we de plaatsingsprocedure. Alle plaatsen zijn momenteel bezet. U kunt uw kind wel aanmelden voor plaatsing op de wachtlijst of aanmelden voor respijtzorg. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar per najaar 2019 D.V.

Het is een ingrijpende beslissing om uw kind op de woongroep te laten wonen. Wij stellen het op prijs als u een kennismakingsbezoek brengt aan De Welkamp. U kunt samen met uw kind komen kijken. Ook kunt u ervoor kiezen eerst zelf te komen en later samen met uw kind. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op het hiervoor genoemde nummer of een mail sturen.

Financiering van de kosten vindt plaats door de gemeente vanuit een persoonsgebonden budget (PGB) op grond van de Jeugdwet.

Aanmelden voor woongroep Barneveld

De aanmelding gebeurt via www.stichtingesveld.nl. Alle zes plaatsen zijn bezet. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst.

Financiering van de begeleidingskosten vindt plaats door de gemeente Barneveld vanuit een persoonsgebonden budget (PGB)  op grond van de WMO.